Multifunksjon og Print

Skriver, skanner og multifunksjonsmaskin for alle typer virksomheter

Vi er eksperter på skriver, skanner og multifunksjonsmaskiner. Vi analyserer dine behov og finner den riktige dokumentløsningen for nettopp din virksomhet. Teknologien utvikler seg i raskt tempo, og i takt med behovet for å integrere skanneren med forretningssystemene, øker kompleksiteten. Derfor er det viktig at du tenker gjennom dine behov og skaffer deg en rådgiver som gir deg riktig veiledning.

Alle illustrasjoner er kun en fremstilling av produktene i forskjellig konfigurasjon. Produkter kan derfor avvike fra hvordan de er avbildet.

Kyocera TASKalfa 2554ci

Kyocera TASKalfa 308ci

Kyocera TASKalfa 4054ci

Kyocera TASKalfa 508ci

Nashuatec IM C530F

Nashuatec IMC2010

Nashuatec IMC2510

Nashuatec IMC300

Nashuatec IMC3010

Nashuatec IMC3010A

Nashuatec IMC4510

Nashuatec IMC4510A

Nashuatec IMC5510A

Nashuatec IMC6000

Nashuatec IMC6010

Nashuatec MC240FW

Når utskrift ikke lenger er mulig, hvordan kan kundene våre fortsette å drive sin virksomhet?

Øk produktiviteten ved å koble skrivere og enheter til populære skytjenester og dele viktig informasjon umiddelbart.

Effektiviser prosesser med automatisering av forretningsprosesser

Digitaliserte arbeidsflytprosesser lar viktige forretningsprosesser kjøre ved hjelp av skyen.

Automatisering av sentrale prosesser starter med digitalisering av papirbaserte prosesser for å redusere risikoen for menneskelige feil. Digitalisering av papirer gjør det mulig for bedrifter å tilpasse seg kundenes behov mer effektivt og gi mer nøyaktig datainnsikt for å gjøre bedre forretningsbeslutninger.

Implementering av skybasert teknologi kan effektivisere driften, forbedre nøyaktigheten, redusere kostnadene og øke kundetilfredsheten.

Serviceavtale

Moderne multimaskiner krever regelmessig service for å fungere optimalt. Med grunnavtalen forsikrer vi at multifunksjonssystemet fungerer som det skal. Dette betyr at vi vedlikeholder, rengjør og bytter ut deler i henhold til produsentens anbefalinger. I grunnavtalen inngår: reisetid, arbeidstid, reservedeler, forebyggende service, ordinær service og beredskapstjeneste, responsgebyr og garantert responstid på maksimalt åtte timer ved et eventuelt driftsstopp.
Siden alle selskaper er forskjellige, kan vi skreddersy supportavtalen med smarte tilleggstjenester som gjør løsningen komplett. Da tar serviceteknikerne våre seg av alt relatert til dokumenthåndteringen, slik at du kan legge fullt fokus på virksomheten din.

Remote Working

Bedrifter utfordres nå i hvordan de kan bringe mennesker og teknologi sammen for å skape fleksible, smarte og trygge arbeidsmiljøer. Det er essensielt å forstå de viktigste faktorene du bør vurdere for å skape trygge bærekraftige arbeidsrom, samtidig som du opprettholder produktivitet og sikkerhet som kan akseptere de nye måtene å jobbe på.

TIPS FOR REMOTE WORKING

Sørg for at teamene dine har det grunnleggende på plass – ikke bare teknologien, men riktig arbeidsområde og utstyr for å arbeide eksternt på en sikker og effektiv måte.

Samarbeid og kommunikasjon er sentralt – prioritere programvare og verktøy som gjør at teamene dine kan kommunisere sømløst med hverandre og forbrukere og samarbeide om dokumenter og oppgaver som om de var på kontoret.

Formaliser sikkerheten – sørg for at du har de riktige systemene og prosessene for å beskytte bedriftens viktige informasjon – enten via ekstern IT-infrastruktur eller skyen. Utdanne og engasjere ansatte i sikkerhetsprosesser og praksis.

Forsterke eksternt arbeid med prosessautomatisering – dette vil øke produktiviteten og ansattes moral, og automatisere vanskelige og arbeidskrevende arbeidsflyter.

Utenfor syne, men ikke ute av tankene – trivsel for dine arbeidere bør være av høyeste prioritet. Hjelp dem med å skape et miljø som sikrer fjernarbeid ikke bare fordeler selskapet, men også den ansatte.

Vi hjelper deg med å finne de riktige løsningene, både for kontor og hjemmekontor.

En effektiv arbeidsplass utenfor kontoret består av ulike komponenter av hardware og software eller en kombinasjon av disse. Den mobile plattformen øker i betydning og popularitet, som flere studier viser. Den økende utnyttelse av nettbrett og smarttelefoner gir også nye muligheter. Og selv om utskrift ikke er den mest brukte appen på en mobil enhet, er mobil utskrift en nødvendighet som må støttes: På grunn av kostnader og nettverkstilgjengelighet er ikke mobilbrukere alltid online og trenger utskrift av innholdet.