Frankeringsmaskiner og Postløsninger

En komplett løsning for utsendelse av post og pakker

Quadient tilbyr et stort utvalg av frankeringsmaskiner og postløsninger. Enten du ønsker å øke effektiviteten på ditt lokale kontor eller i en stor bedrift, har vi den rette postløsningen for dine behov.

Reduserte kostnader

Du får 20% ekstra porto fra Posten Norge og sparer penger på hver enkelt pakke eller brev du sender

Produktivitet

Rate Wizard og integrerte vekter sørger for at du kalkulerer korrekt frankering hver gang

Effektiv kommunikasjon

Promoter merket ditt med markedsføringsbudskap, logoer eller slagord trykket på konvoluttene dine

Kostnadskontroll

Monitorer, spor og kontroller frankeringskostnadene med vår nettbaserte portal, Myquadient

Alle illustrasjoner er kun en fremstilling av produktene i forskjellig konfigurasjon. Produkter kan derfor avvike fra hvordan de er avbildet.

Nashuatec MC240FW

Quadients IS-280 iMeter™ frankeringsmaskin løser din postbehandling enkelt. Denne kompakte, kraftige frankeringsløsningen kombinerer post- og pakkebehandling i en enkel løsning.

iX-3 serien frankeringsmaskin

Quadients IS-280 iMeter™ frankeringsmaskin løser din postbehandling enkelt. Denne kompakte, kraftige frankeringsløsningen kombinerer post- og pakkebehandling i en enkel løsning.

iX-5-serien frankeringsmaskin

iX-5-serien tilbyr fleksibilitet og effektivitet samtidig som jobbintegriteten opprettholdes hvert trinn. IX-5 er ideell for postvolumer på mellomnivå, og er tilgjengelig i to modeller, en kraftassistert håndmating (iX-5 HF) eller med automatisk matingsteknologi (iX-5 AF).

Dette systemet har en fargeskjerm og brukervennlig kontrollpanel. iX-5 oppfyller også de siste kravene til Intelligent Mail® Indicia (IMI) og Dimensional Weighing (DIM) USPS®.

iX-7 Serien frankeringsmaskin

IX-7-serien postsystem er et viktig supplement til enhver bedrift. Bygget for å utmerke seg i de mest krevende postsentre, er iX-7-serien med hastighet på opptil 150 brev i minuttet og en rekke veie- og stablingsalternativer, den ultimate frankeringsløsningen.

Slitesterkt tastatur og en stor fargeberøringsskjerm gjør iX-7-serien enkel å bruke. Automatisk mater for variert post behandler raskt av alle typer post.

IS-6000 høyvolum frankeringsmaskin

IS-6000 setter en ny standard for postsystemproduktivitet, -operabilitet og effektivitet. Designet med operatøren i tankene, gir dette postsystemet enkle ergonomiske operasjoner, investeringsbeskyttelse, kostnadsbesparelser, pålitelig produksjon og maksimal oppetid. IS-6000 er ideell for høyt postvolum, og forsegler, veier, måler, måler og stabler automatisk store postreløp på minutter. Med batchbehandlingshastigheter på opptil 300 brev per minutt, er IS-6000 arbeidshesten til postsystemer.
En lettlest, stor fargeberøringsskjerm roterer, svinger og justerer for optimal visning, tilgjengelighet og komfort, mens beskrivende meldinger og knapper gjør navigeringen enkel. Den ekstra komforten til et komplett, integrert tastatur gjør oppsett og postbehandling til en lek. Prisveiviseren gir kortfattede trinnvise instruksjoner, noe som gjør det enkelt å velge portotakster.

Konvolutteringsmaskin

Frankering Bergen AS konvolutteringsmaskiner gjør det lettere å klargjøre post, uansett størrelsen på virksomheten din. Vi tilbyr løsninger for dokumenthåndtering med lavt, middels og høyt volum som gir høyest mulig produktivitet og pålitelighet.

Digitale skrivere og adresseprintere

Quadient tilbyr etikettskrivere og digitale adresseprintere i fullfarge

Digitale brevåpnere

Quadients brevåpnere optimaliserer produktiviteten på kontoret ved å distribuere innkommende post raskere gjennom hele organisasjonen